Afgerond in 2018

Chefs4Chefs

Jaren geleden zijn ze begonnen met een klein netwerk, nu de grootste in Nederland. Chefs4Chefs draagt zorg voor kwaliteit in de keuken met behulp van een groot netwerk aan freelance koks.

 

Wij zijn de marktleider in kwaliteit, onze website moet dit gaan weerspiegelen

— Cees Heeneman, mede-eigenaar Chefs4Chefs
Chefs4Chefs
Proces

Het proces verliep niet zoals een normaal proces. In de meeste gevallen krijg je eerst een huisstijl aangeleverd (of ontwerpt je deze zelf) en aan de hand daarvan begin je met de wireframes en ontwerpen. Bij Chefs4Chefs is dit tegelijkertijd gebeurd. Iets waar ik veel van geleerd heb. Nadat de wireframes en de huisstijl waren goedgekeurd door Cees en Chris (eigenaren), ben ik aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de website. Zoals je merkt ontbreekt het stukje visual design in dit verhaal. Iets wat ik normaal nooit doe, maar het moest vanwege de strakke deadline die we hadden.

Tijdens het project heb ik heel nauw samengewerkt met Michele. Michele was verantwoordelijk voor de content die op de website moest komen; teksten en fotografie.

Chefs4Chefs proces
Chefs4Chefs resultaat
Resultaat

Het resultaat is een moderne, responsive website die goed scoort in Google. Een website waar dagelijks drie tot vier aanvragen worden ingevoerd via het formulier.

Naast de positieve conversie, draaien op dit moment nog tools als Hotjar en Analytics op de website. In de volgende versie gaan we aan de slag met de bevindingen uit deze tools en verwachten we nog beter de gebruiker te kunnen bediening.

Bekijk resultaat